Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Itu Video Sulit Kami Suami Isteri” – Video Suami Ayu Raudhah Beraksi Atas Katil Tersebar!

Image result for Ayu RaudhahSiapa yang ada tengok video suami Ayu Raudhah, Zaquan Adha beraksi atas katil yang dah tular di media sosial sekarang ni?

Mesti korang tertanya-tanya apa sebenarnya yang berlaku dan macam mana video tersebut boleh tersebar kan!

Pada mula ramai yang terkejut dan tidak menyangka lelaki yang ada dalam video tersebut merupakan Zaquan Adha.




Oleh itu, Ayu Raudhah tampil memberi penjelasan mengenai isu video suaminya itu. Menurut Ayu Raudhah, video tersebut adalah milik peribadinya bersama suami.

Katanya, telefon bimbit miliknya telah rosak dan dia menghantar ke kedai telefon untuk dibaiki dan pemilik kedai menjelaskan segala data dah tak boleh diselamatkan.



Dia sendiri tidak menyangka bahawa video peribadi milik dia dan suami tersebar di media sosial atas perbuatan pihak yang tidak bertanggungjawab.

Ayu Raudhah dan suami berasa amat kesal dengan apa yang berlaku dan mereka telah membuat aduan di Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia.

Bahaya sebenarnya simpan video dan gambar peribadi dalam telefon. Simpan je la dalam hati dah tentu selamat!