Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Dua pemain buat Mourinho bengang!

JOSE Mourinho bengang dengan dua pemainnya yang dikatakan tidak menunjukkan usaha ketika aksi final Piala FA awal apagi Ahad.

Romelu Lukaku berada di bangku simpanan selepas memberitahu pengurusnya bahawa dia tidak cergas berikutan kecederaan di buku lali.
Sebelum perlawanan, penjaring terbanyak kelab itu yakin untuk berada dalam sebelas senarai terbaik sehinggalah seminggu menjelang final.

Manakala Marouane Fellaini terlepas tiga aksi terakhir perlawanan musim ini dengan mengalami kekejangan otot dan tidak berada dalam skuad utama, walaupun sumber terdekat pemain itu mendedahkan dia sebenarnya berada dalam keadaan baik.

Mourinho mengesyaki kedua-dua pemain itu cuba melindungi mereka daripada kecederaan untuk pada Piala Dunia nanti.“Apabila pemain memberitahu mereka tidak bersedia untuk bermain, timbul persoalan berapa minit anda boleh bermain.

“Bagaimana untuk menyakin pemain yang memberitahu saya mereka tidak bersedia?,” ujarnya merujuk kepada Lukaku selepas perlawanan.

Pada perlawanan tersebut, United tewas 1-0 kepada Chelsea.,